Bröllopsfotografering

Er bröllopsdag blir ett minne för livet. Med bra bröllopsfoton förblir minnet färskt och ni kan återuppleva dagen om och om igen. Det är en ära för oss att få närvara och föreviga ert unika bröllop, den atmosfär och de unika ögonblick och känslor som dagen bjuder på.

Er bröllopsdag handlar enbart om er och era önskemål. Därför är kundfokus och lyhördhet viktiga ledord för oss i vårt samarbete med er, från första kontakt till färdigt produkt. Precis som alla par är unika, är alla bröllopsdagar och -ceremonier unika. Därför föredrar vi att skräddarsy ett erbjudande baserat på era behov. För att kunna ge er bästa möjliga erbjudande vill vi gärna träffas och diskutera era planer och önskemål. Efter detta möte tar vi sedan fram ett erbjudande till er.

Om ni väljer att anlita oss, träffas vi igen för att gå igenom er dag och hur vi på bästa sätt kan föreviga den.

Att välja fotograf är ett stort beslut. För att visa vår tacksamhet när ni väljer oss ger vi er rabatt på framtida porträtt-, graviditets-, baby- och familjefotograferingar.

VÅRA PRISER:

• Bröllopsfotografering från 2 500 SEK
• Blomsterarrangemang från 350 SEK
• Fotoböcker från 800 SEK

OBS!
Besök oss på Bröllopsmässan på Slagthuset i Malmö feb. 7 & 8 för att ta del av våra specialerbjudanden.

Vänligen notera:
Ni får alltid full nyttjanderätt för fotografierna.
• Alla priser är inklusive moms men exklusive reserelaterade kostnader.
• Priser för blommor/blomsterarrangemang i Malmö endast. Blomsterarrangemang utanför Öresundsregionen prissätts först efter att leverantörer hittats i den region ni önskar få er leverans.

För ett exakt pris baserat på era behov, vänligen kontakta oss så träffas vi och hittar en lösning som passar er.

Kontakta oss