Bröllopsfotografering

Er bröllopsdag blir ett minne för livet. Med bra bröllopsfoton förblir minnet färskt och ni kan återuppleva dagen om och om igen. Det är en ära för oss att få närvara och föreviga ert unika bröllop, den atmosfär och de unika ögonblick och känslor som dagen bjuder på.

Er bröllopsdag handlar enbart om er och era önskemål. Därför är kundfokus och lyhördhet viktiga ledord för oss i vårt samarbete med er, från första kontakt till färdigt produkt. Precis som alla par är unika, är alla bröllopsdagar och -ceremonier unika. Därför skräddarsyr vi ett erbjudande baserat på era behov. För att kunna ge er bästa möjliga erbjudande har vi ett möte med er och diskutera era planer och önskemål. Efter detta möte tar vi sedan fram ett erbjudande till er.

Om ni väljer att anlita oss, träffas vi igen när bröllopsdagen närmar sig för att gå igenom er dag och hur vi på bästa sätt kan föreviga den.

Att välja fotograf är ett stort beslut. För att visa vår tacksamhet att ni väljer PetalTree ger vi er rabatt på framtida porträtt-, graviditets-, baby- och familjefotograferingar.

Kontakta oss

Vänligen fyll i nedanstående formulär eller e-maila oss på info@petaltree.com så kontaktar vi dig och går igenom dina önskemål och lämnar ett kostnadsförslag.

Det går också bra att ringa oss på 040-25 40 20.